Werk & Dagbesteding

Welkom bij Avodah Werk & Dagbesteding. Hier kun je werken en je dag invullen met leuke activiteiten. We doen allerlei dingen, zoals werken in het Groen op het park en daarbuiten bij lokale bedrijven en organisaties. Ook doen we werk voor bedrijven bij Productie (in elkaar zetten, voorbereiden en klaarmaken van producten) en maken we mooie dingen van hout en andere Projecten. Dit doen we in en vanuit onze Werkschuur.

Bij VRZRGD op het terrein van Avodah kun je (leren) werken in de Horeca. Daar wordt heerlijke koffie, thee en lunch geserveerd. Dat betekent: gasten ontvangen, drankjes en broodjes klaarmaken, serveren en afwassen: heel afwisselend werk, waarmee je andere mensen blij maakt en zelf veel kunt leren.

Bij Avodah kun je werken als je daarvoor een indicatie hebt vanuit de WLZ of WMO. Je kunt hier ook wonen, maar je kunt ook vanuit je eigen huis bij ons komen voor Werk & Dagbesteding.

We bieden Werk & Dagbesteding aan met de begeleiding die jij nodig hebt. Sommige dingen kun je goed, andere minder. We vinden vast een goede manier. Er is inmiddels op bijna alle dagen mogelijkheid om een of meer dagdelen te komen.

Of je nu al precies weet wat je wilt of gewoon eens wilt kijken, je bent van harte welkom. Neem gerust contact met ons op via telefoon op 0318-608008 of stuur een e-mail naar dagbesteding@avodah.nl voor meer informatie of om een afspraak te maken. We staan klaar om je te helpen bij het vinden van de dagbesteding die bij jou past!

Jouw werkwensen?

Ben je benieuwd of wij aan jouw werkwensen kunnen voldoen? Neem contact op via dagbesteding@avodah.nl.

Neem contact op

Doe jij ook mee?

Je bent van harte welkom in het Groen, Productie of VRZRGD! Neem contact met ons (dagbesteding@avodah.nl) op en dan bespreken we wat er allemaal mogelijk is!

Laurens Foekens

Laurens Foekens

Begeleider