Intakegesprek

Avodah is in januari 2021 gestart.  Alle woningen zijn inmiddels bezet. We hebben wel plek bij Werk & Dagbesteding (Productie, Horeca en Groen). Wil je daar meer over weten? Stuur dan een mail naar dagbesteding@avodah.nl met je telefoonnummer, dan nemen we contact met je op.

Er is een belangstellendenlijst voor mensen met een WLZ-indicatie, die willen wachten op een open plek om te wonen.  Als jij ook belangstelling hebt, stuur dan een email naar info@avodah.nl met je naam en een korte omschrijving van jezelf en je begeleidingsvraag. Áls er een open plek komt, nemen we dan contact met je op. LET OP: dit kan lang duren. We verwachten namelijk voorlopig geen open plekken en hebben een gevulde belangstellendenlijst. We kijken t.z.t. wie het beste past op de plek die beschikbaar is of komt.

Als je een WMO-indicatie Beschermd Wonen hebt, kun je bij je WMO-consulent van de gemeente Ede aangeven dat je voorkeur hebt voor Avodah. Zodra wij een open plek voor WMO hebben, melden we dat bij de gemeente en geven zij aan wie aan de beurt is. Zij beheren deze wachtlijst.

Als er een open plek is en we contact met je opnemen horen we graag nog iets meer over je begeleidingsvraag en kunnen we jouw vragen beantwoorden. Daarna kunnen we een aanmeldformulier sturen. Als je dat ingevuld aan ons terugstuurt, lezen we dat zorgvuldig. Als wij denken dat we jou een goede plek kunnen bieden, plannen we vervolgens een intakegesprek om je nog beter in beeld te krijgen en je begeleidingsvragen te bespreken. We laten je dan gelijk het park zien. Je kunt het terrein, de Werkschuur en Brasserie VRZRGD bekijken.  Op de website staan foto’s van de eerder gemaakte modelwoningen. Die geven een indruk van hoe de woning er uit kan zien.

Goed om te weten: zoek je vooral een plek waar je begeleiding krijgt, omdat je psychiatrische problemen hebt, zoals borderline, depressie of stemmingsproblemen, dan zijn wij niet de beste plek. Ook wanneer verslaving of ernstige agressie speelt, zijn wij niet de juiste plek voor jou.

Jouw verhaal?

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal. Als je op zoek bent naar wonen en/of werken dan kunnen wij wellicht iets voor je betekenen!

Intakegesprek