Intakegesprek

Avodah is in januari 2021 gestart. Je kunt het terrein en de Werkschuur bekijken en we hebben tekeningen van de te (ver)bouwen ruimtes (Ontmoetingshuis). De woningen zijn inmiddels bezet, op de website vindt je foto’s van de eerder gemaakte modelwoningen. Dan krijg je een goede indruk van hoe de woning er uit kan zien.

Op dit moment hebben we geen plekken beschikbaar. We gaan in de loop van de komende tijd nog een paar woningen klaarmaken. Er staan al een heel aantal mensen op de wachtlijst. Maar je kunt een bericht  sturen via email of Whatsapp (via 0318-608008) als je belangstelling hebt, dan nemen we contact met je op, zodra er wel een mogelijke plek beschikbaar komt.

Als we contact met je opnemen horen we graag iets meer van je begeleidingsvraag en plannen een kennismakingsrondleiding. Wanneer je geïnteresseerd bent en wij denken dat we je een goede plek kunnen bieden, plannen we een intakegesprek om je nog beter in beeld te krijgen en je begeleidingsvragen te bespreken.

Neem contact met ons op! info@avodah.nl

Jouw verhaal?

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal. Als je op zoek bent naar wonen en/of werken dan kunnen wij wellicht iets voor je betekenen!

Intakegesprek