Intakegesprek

Avodah is in januari 2021 gestart. Je kunt het terrein en de Werkschuur bekijken en we hebben tekeningen van de te (ver)bouwen ruimtes (Ontmoetingshuis). De woningen zijn inmiddels bezet, op de website vindt je foto’s van de eerder gemaakte modelwoningen. Dan krijg je een goede indruk van hoe de woning er uit kan zien.

Op dit moment hebben we geen plekken beschikbaar. Er is een belangstellendenlijst voor mensen die willen wachten op een open plek.  Als jij ook belangstelling hebt, stuur dan een email met je naam en een korte omschrijving van jezelf en je begeleidingsvraag naar info@avodah.nl. Dan nemen we contact met je op.

We werken niet met een wachtlijst, maar kijken wie het beste past op de plek die beschikbaar is of komt.

Als we contact met je opnemen horen we graag nog iets meer van je begeleidingsvraag en kunnen je vragen beantwoorden. Wanneer jij geïnteresseerd bent, sturen we je een aanmeldformulier. Als je dat ingevuld aan ons terugstuurt, lezen we dat zorgvuldig. Als wij denken dat we jou een goede plek kunnen bieden, plannen we vervolgens een intakegesprek om je nog beter in beeld te krijgen en je begeleidingsvragen te bespreken. We laten je dan gelijk het park zien.

Neem contact met ons op! info@avodah.nl

Jouw verhaal?

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal. Als je op zoek bent naar wonen en/of werken dan kunnen wij wellicht iets voor je betekenen!

Intakegesprek