Werken bij Avodah

Avodah is eind 2020 begonnen met 1 bewoner en inmiddels wonen er 32 mensen op het park. Daarnaast komen een aantal mensen voor Werk & dagbesteding deze kant op. We hebben nog meer plekken! Kijk even bij Werk & Dagbesteding voor meer informatie.

Het is een mooie woon- en werkplek voor mensen en het wordt steeds mooier. Daarvoor zijn goede begeleiders nodig, die kunnen afstemmen op de vraag van bewoners, niet bang zijn voor een uitdaging, flexibel zijn en initiatief nemen. Wil jij je steentje daaraan bijdragen en herken je je in onze visie? Dan komen we graag met je in contact.

De woningen zijn inmiddels allemaal gevuld, daarom zoeken we nog een of twee Persoonlijk Begeleiders (zie vacature onder dit bericht)

Ook hebben we nog ruimte voor een Huishoudelijk Medewerker die ons en de bewoners willen helpen de woningen en ruimtes fris te houden (zie vacature onder dit bericht). Je kunt het werk heel flexibel invullen, dus aarzel niet en neem contact op!

We hebben gemerkt dat de bewoners het prettig vinden als je christen bent. Daarom is dat een van de functie-eisen.

De werktijden en uren zijn in overleg af te stemmen. We denken graag met je mee en we werken met de CAO Gehandicaptenzorg.

Zit hier een baan bij die bij je past of weet je niet zeker of het iets voor jou is? Neem contact met ons op. We laten ons bedrijf graag zien en vertellen je dan meer over deze gave plek! Mail je motivatiebrief en cv naar info@avodah.nl.

Durf jij het aan?

Wil jij je steentje daaraan bijdragen en herken je je in onze visie? Dan kom ik graag met je in contact!

Marie-Anne Koole

Marie-Anne Koole

Zorg - Kwaliteit - Organisatie