Werken bij Avodah

Avodah is eind 2020 begonnen met 1 bewoner en inmiddels wonen er 29 mensen op het park. Ook komen een aantal mensen voor dagbesteding deze kant op.

Het is een mooie woon- en werkplek voor mensen en het wordt steeds mooier. Daarvoor zijn goede begeleiders nodig, die kunnen afstemmen op de vraag van bewoners, niet bang zijn voor een uitdaging, flexibel zijn en initiatief nemen. Wil jij je steentje daaraan bijdragen en herken je je in onze visie? Dan komen we graag met je in contact. We zoeken nog een Ondersteunend Begeleider voor het wonen (zie vacature onder dit bericht) Mail je motivatiebrief en cv naar info@avodah.nl.

Ook zoeken we op dit moment een of meer Huishoudelijk Medewerkers die ons en de bewoners willen helpen de woningen en ruimtes fris te houden (zie vacature onder dit bericht).

Ook zijn we alvast op zoek naar mensen met een relevant MBO of HBO diploma als (Persoonlijk of Ondersteunend) Begeleider voor de dagbesteding die we in de loop van dit jaar hopen uit te breiden (Houtbewerking, Onderhoud park, Creatief, Restaurant, Assemblage werkzaamheden).

Ben je Kok en heb je affiniteit met onze bewoners en deelnemers, ook dan horen we graag van je.

We hebben gemerkt dat de bewoners het prettig vinden als je christen bent.

De werktijden en uren zijn in overleg af te stemmen en we werken met de CAO Gehandicaptenzorg.

Mocht je van koken houden, dan is uitbreiding van de functies met 1 of meer avonden koken voor de groep (diensten van 16.00-20.00 uur) bespreekbaar.

Zit hier een baan bij die bij je past of weet je niet zeker of het iets voor jou is? Neem contact met ons op. We laten ons bedrijf graag zien en vertellen je dan meer over deze gave plek!

x