Werken bij Avodah

Avodah is eind 2020 begonnen met 1 bewoner en inmiddels wonen er 30 mensen op het park. Ook komen een aantal mensen voor dagbesteding deze kant op.

Het is een mooie woon- en werkplek voor mensen en het wordt steeds mooier. Daarvoor zijn goede begeleiders nodig, die kunnen afstemmen op de vraag van bewoners, niet bang zijn voor een uitdaging, flexibel zijn en initiatief nemen. Wil jij je steentje daaraan bijdragen en herken je je in onze visie? Dan komen we graag met je in contact.

De woningen zijn inmiddels bijna gevuld, daarom zoeken we nog een of twee Persoonlijk Begeleiders en een Ondersteunend Begeleider voor het wonen (zie vacatures onder dit bericht)

Ook hebben we nog ruimte voor een Huishoudelijk Medewerker die ons en de bewoners willen helpen de woningen en ruimtes fris te houden (zie vacature onder dit bericht).

We zijn daarnaast op zoek naar mensen met een relevant MBO of HBO diploma als (Persoonlijk of Ondersteunend) Begeleider voor de dagbesteding die we dit jaar hopen uit te breiden (Houtbewerking, Onderhoud park, Brasserie, Assemblage werkzaamheden).

We hebben gemerkt dat de bewoners het prettig vinden als je christen bent.

De werktijden en uren zijn in overleg af te stemmen. We denken graag met je mee en we werken met de CAO Gehandicaptenzorg.

Zit hier een baan bij die bij je past of weet je niet zeker of het iets voor jou is? Neem contact met ons op. We laten ons bedrijf graag zien en vertellen je dan meer over deze gave plek! Mail je motivatiebrief en cv naar info@avodah.nl.

Durf jij het aan?

Wil jij je steentje daaraan bijdragen en herken je je in onze visie? Dan kom ik graag met je in contact!

Marie-Anne Koole

Marie-Anne Koole

Zorg - Kwaliteit - Organisatie