Wie zijn wij

Wij zijn Harmen en Marie-Anne Koole-Foekens. We zorgen voor vier kinderen. Harmen heeft ruim twintig jaar met veel plezier en creativiteit als zelfstandig ondernemer in het groen gewerkt. Hij zorgde o.a. voor mooie planten in kantoren en winkelcentra. Marie-Anne heeft ruim twintig jaar vol enthousiasme in de zorg voor mensen met een verstandelijke en/of sociale beperking gewerkt als GZ-psycholoog/ orthopedagoog.

Samen zijn we nu gaan ondernemen in de zorg. Daarmee brengen we onze gaven en talenten bij elkaar en zetten die in voor een prachtige woon- en werkplek.

We werken samen met Laurens en Marian Foekens-van Houwelingen, Laurens heeft vele jaren ervaring in het speciaal onderwijs en Marian is persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen. Zij hebben ook een warm hart voor anderen en wonen op het terrein met hun twee dochters.

Inmiddels hebben we een mooi team van ondersteunend en persoonlijk begeleiders die samen met ons goede ondersteuning bieden aan de mensen die bij ons wonen en/of werken.

Interesse?

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op!

Veelgestelde vragen