Wat we doen

Een goede woon- en werkplek voor mensen met een beperking, waar we samen ons leven delen en meedenken en/of elkaar aanvullen waar nodig. Een plek waar je je thuis voelt, waar je kunt leven, je doelen kunt nastreven, je tijd zinvol kunt invullen en genieten van het goede.

We bieden een zelfstandige woonplek met een eigen voordeur, woonkamer met keuken, slaapkamer, badkamer en terras. Deze woonruimtes zijn gelegen op de begane grond of op de verdieping.

Daarnaast bieden we dagbesteding aan op of nabij het terrein. Dit wordt kleinschalige horeca in VRZRGD, werken in het groen en houtbewerking vanuit de Werkschuur en werk voor lokale ondernemers.

Het is mogelijk om wonen en dagbesteding te combineren, maar alleen wonen of dagbesteding is ook mogelijk.

We richten ons vooral op mensen met een (licht)verstandelijke beperking en/of autisme. We wonen hier samen, ieder neemt op eigen wijze deel aan Avodah!

Ben je benieuwd of wij aan jouw woon- en werkwensen kunnen voldoen? Neem contact op via info@avodah.nl.

Wat we niet doen: We behandelen niet, al ondersteunen we je wel als je ergens behandeling hebt. Contra-indicaties zijn voor ons: ernstige agressie, verslaving, criminaliteit, ernstige seksuele problematiek, ernstige mobiliteitsproblemen (voor rolstoelen is het terrein niet geschikt) en wanneer psychiatrie op de voorgrond staat (o.a. borderline, depressie en suïcidaliteit en ernstige stemmingsproblemen). Ook wanneer continue fysieke nabijheid nodig is, kun je beter elders wonen. Overleg bij twijfel gerust met ons.

Jouw verhaal?

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal. Als je op zoek bent naar wonen en/of werken dan kunnen wij wellicht iets voor je betekenen!

Intakegesprek
Groene omgeving
Je vindt ons in Lunteren
Rust en ruimte

Meer weten over Avodah?

Neem gerust even contact op en kom langs voor een rondleiding in Lunteren!

Marie-Anne Koole

Marie-Anne Koole

Zorg - Kwaliteit - Organisatie