April … Zon en regen!
20 april 2024

April … Zon en regen!

We begonnen de maand met de mijlpaal dat alle woningen klaar en in gebruik zijn. Er hebben nu 32 mensen een woonplek bij Avodah. Een deel van hen werkt ook bij Avodah Werk & Dagbesteding, maar daar kan nog meer bij. Meld je snel aan via dagbesteding@avodah.nl en/of vraag om informatie over werken in Horeca, Groen en/of Productie. We kijken naar je uit!

De laatste voorbereidingen voor VRZRGD worden getroffen en de eerste bestelde broodjes zijn bezorgd bij Camping de Rimboe. We hopen komende week onze eerste gasten te mogen ontvangen!

We hebben een Parkoverleg gehad, waarin we het succesvolle Project Leef Gezond afsloten met een quiz. Ook deelden we de uitslag van het tevredenheidsonderzoek. We kregen een mooi rapportcijfers van onze bewoners en bespreken de verbetertips met elkaar. Ideeën voor leuke activiteiten worden verzameld en iedereen krijgt de ruimte om iets te zeggen. Ondertussen genoten we van een heerlijk stamppottenbuffet en een lekker toetje.

Het team is onder begeleiding van mensen van de CHE aan de slag geweest met de visie en vooral wat dat betekent voor de begeleiding elke dag. We ontdekken veel liefde, warmte en kwaliteiten voor de mensen waar we mee mogen leven en werken. We geven woorden aan wat we belangrijk vinden en werken dat op allerlei creatieve manieren verder uit. Ondertussen mogen we de broodjes die bij VRZRGD geserveerd gaan worden proeven. Het was een heerlijke dag.

En om ons heen drinkt het groen van de regen en geniet van de zon: het groen loopt uit, wat is het toch mooi op de Veluwe!

Recente nieuwsberichten