20 januari 2023

De start van 2023

Het is weer tijd voor een bericht.

De afgelopen tijd is er verder gewerkt aan het Ontmoetingshuis. De aannemer hoopt dit kwartaal zijn werk af te ronden en dan kunnen we het restaurant gaan inrichten en plannen maken voor de dagbesteding daar.

Woning 5 en 6 zijn inmiddels bezet en de plannen voor de verbouw van woning 21 en 22 zijn klaar. We mochten nieuwe begeleiders aan ons team toevoegen en zijn nu bijna compleet. We zoeken nog wel een huishoudelijk medewerker en het zou fijn zijn om nog een ondersteunend begeleider aan het team toe te voegen. Ook is administratieve ondersteuning nodig. Kijk dus even naar onze vacatures als je een fijne werkplek zoekt!

De Werkschuur biedt plaats om te sporten op apparaten die aan ons gedoneerd zijn. Als het helemaal klaar is, komt er een officiƫle opening en gaan we het sporten opnemen in het weekprogramma. We hebben er zin in!

Ondertussen kan de kantine al gebruikt worden. We hopen binnenkort ook de toiletruimte in gebruik te kunnen nemen.

Op de achtergrond wordt gewerkt aan verdere verbetering van internet, telefonie en veiligheid. Merkbaar was de grote brandmelderscontrole: om de beurt gingen alle alarmen af. Niet heel fijn, wel noodzakelijk!

We hebben samen kerst gevierd met het Kerstverhaal, een spel, liederen en lekker eten en een aantal mensen genoten of genieten in deze weken van de zon op een ander plekje op deze wereld.

We zijn dankbaar voor alle goede dingen!

Recente nieuwsberichten