Eerste kwartaal 2022
22 april 2022

Eerste kwartaal 2022

Wat is er weer veel gebeurd!

Er ligt een mooie weg op het park en de paadjes naar de woningen zijn klaar. Dat betekent een hoop minder zand en modder aan je voeten! De parkeerplaatsen zijn ook verhard (grind of graskeien) en de afwatering is verbeterd. Het is een gaaf gezicht!

De volgende woningen zijn opgeleverd en inmiddels bezet en er schuiven wat mensen door naar een andere plek, dus we hebben weer ruimte voor een paar nieuwe bewoners. We mochten al een aantal mensen begroeten: leuk om elkaar te leren kennen!

We hebben nieuwe begeleiders en ondersteunend begeleiders aan ons team toegevoegd. Wij zijn blij met hun aanwezigheid en inzet en genieten van elkaars kwaliteiten.

Samen hebben we Pasen gevierd en genoten van het mooie weer die dagen.

Komend kwartaal gaan we de aanplanting rond de nieuwe bestrating verder aanvullen. Ook komen er paaltjes met huisnummers, zodat iedereen beter vindbaar wordt en brievenbussen voor elk huisnummer. Het Ontmoetingshuis – een ontmoetingsplek, een restaurant met dagbestedingsplekken voor mensen van Avodah en daarbuiten wordt verbouwd en daarna richten we de entree van het park verder in.

We genieten van elkaar en alle ontwikkelingen!

Recente nieuwsberichten