En dan is het november …
6 november 2020

En dan is het november …

Er is deze week van alles gebeurd op het park.

Nu de donkere maanden er zijn merken we dat het best donker wordt op het park na vijf uur. Er hangt nu een lichtsnoer van boom naar boom tot de achterkant van het park. In de komende tijd worden er nieuwe lantaarnpalen langs het pad geplaatst.

Eerder hoorde of zagen we wel eens zwijntjes op het park, maar dat is verleden tijd. Er staat namelijk een hek om het hele park! Het is erg mooi geworden. Dat is ook fijn voor de pas aangelegde tuinen. Die worden nu niet meer omgeploegd.

Een aantal bomen die op omvallen stonden of ziek waren zijn omgezaagd. Er blijven nog meer dan genoeg bomen staan waar we regelmatig eekhoorntjes in zien of een mooi vogeltje. Het is een sport om te raden welke vogel bij welk geluid hoort!

In de woningen wordt ondertussen hard doorgewerkt. De meeste woningen worden opgesplitst zodat er 2 appartementen ontstaan. Bij de bovenverdiepingen worden nieuwe badkamers en keukens geplaatst. Zowel de beneden als de bovenverdieping krijgen een eigen terras, ook daar is inmiddels een begin mee gemaakt.

Afgelopen week is ook het nieuwe elektriciteitsnetwerk in werking getreden. Op meerdere plekken zijn nieuwe kasten voor elektra en internet (glasvezel) geplaatst. Zo kunnen we de toekomst tegemoet.

Komende weken werken we verder aan de woningen, het glasvezelnetwerk en hopen we een start te maken met de bouw van de schuur voor de dagbesteding.  Hou de site in de gaten voor meer informatie en updates.

Recente nieuwsberichten