Laatste kwartaal 2023
23 december 2023

Laatste kwartaal 2023

Ook deze maanden zijn weer voorbij gevlogen. Buiten is het wat donkerder, dus de lichtjes van de kerststal flonkeren prachtig!

Er wordt verbouwd in de laatste woning, het is al duidelijk wie daar straks komen wonen en er wordt hard gewerkt om de opening van de horeca voor te bereiden.

We leren alvast iets over de looproutes en hygiëne en op vrijdagmiddagen maken we maaltijden voor in de week erna klaar. De dagbesteding loopt lekker door: werken in Productie, Groen of Projecten. Er is trouwens plek voor nieuwe deelnemers! Ben je geïnteresseerd: laat het ons weten!

Het parkoverleg ging over de huisregels: we lieten ons uitdagen in een spel: eet de begeleider echt jouw eten op, als je je later afmeldt dan 16.00 uur? De sinterklaaslekkernijen lieten we ons ondertussen goed smaken.

En nu vieren we de feestdagen: gezelligheid met elkaar en/of familie en vrienden. Heerlijk eten, film kijken en natuurlijk delen we met elkaar: Jezus kwam naar deze wereld. We leven met Hem!

We hebben een hele leuke nieuwe collega gevonden. We hopen nog een collega te vinden voor het team Wonen en dan zijn we daar compleet. De werving voor de horeca zal in de loop van 2024 vorm krijgen.

Er gebeuren nare dingen in ons eigen leven en de wereld om ons heen, toch zijn we blij met alle goede dingen. De kleine momenten van plezier en leuke bezigheden. Dat maakt dankbaar.

We wensen ieder Liefde, Licht en Leven in 2024!

Recente nieuwsberichten