29 augustus 2023

Na zomer

Wat is het park groen! De zon, regen en nieuwe aanplant maakt het hier prachtig.

De inrichting van het park kreeg verder vorm. De tuin voor het Ontmoetingshuis is aangelegd: dat ziet er weer heel anders uit! De slagboom bleek toch te oud en is nu weg. We zijn in afwachting van een nieuwe, zodat het park autoluw blijft.

Twee bewoners zijn bezig met verhuizen naar de nieuw (bijna) opgeleverde woningen. En er zijn wat mensen uitgestroomd, dus we praten met mensen die graag op open plekken willen wonen. Er zijn veel belangstellenden.

In de zomer zijn we ontsnapt uit een escaperoom, hebben we keihard geraced op de kartbaan, geklommen in een klimbos, zijn we naar zomermarkten geweest en mochten we op bezoek bij het werk van een van onze bewoners. Natuurlijk zijn er ook heel wat werkers en woners op vakantie geweest, ze komen terug met mooie verhalen.

De gang van zaken rondom het samen eten op de nieuwe plek, ons prachtige Ontmoetingshuis, wordt steeds duidelijker en de koks leren koken met de steamer-oven. Sinds vorige week wordt er ook weer gewerkt op het park en is er weer veel beweging.

Recente nieuwsberichten