Ontmoetingshuis
2 juni 2023

Ontmoetingshuis

Vandaag vieren we een feestje met de bewoners, want het Ontmoetingshuis is klaar. Hier en daar moeten er nog wat details geregeld worden en zijn we nog aan het ontdekken wat de beste inrichting is. Maar wat is het mooi geworden!

Een hele mooie keuken en veel ruimte, om gezellig wat te eten en/of drinken. Nu nog voor onszelf, maar later dit jaar ook voor wandelaars, fietsers en andere bezoekers om een kop koffie, thee of iets anders te drinken met wat lekkers erbij.

De afgelopen periode zijn de begeleiderskantoren verhuisd naar de bovenverdieping van het Ontmoetingshuis. De receptie is in gebruik genomen en de Specht is leeggeruimd. De aannemer gaat deze woning de komende maanden verbouwen tot 2 woningen. De Burgemeester en wethouders hebben ons met een bezoek vereerd. De glazenwasser heeft alle ramen weer glanzend gemaakt en de schilder heeft het houtwerk van een aantal woningen strak in de verf gezet. Het laatste deel van de inrit is nu ook verhard en de tuin is aangeplant.

We hebben de feestdagen met elkaar gevierd. We pronken nu op borden bij SV Otterlo en doen af en toe werk voor hen. En deze week loopt een groep mee met de avond4daagse in Ede. Vanavond hopen zij hun medaille te halen!

Er is veel om van te genieten!

Recente nieuwsberichten