Zo veel
3 oktober 2022

Zo veel

Het vorige nieuwsbericht is alweer lang geleden. Er zijn weer nieuwe mensen bij ons komen wonen en werken. Er wonen nu 26 mensen bij ons. En het begeleidingsteam groeit daarin mee.

In juni hebben een aantal mensen de Avond4daagse gelopen! In de zomervakantie waren een aantal mensen op vakantie en was de dagbesteding een aantal weken dicht. We hebben in die weken, zoals we in alle vakanties doen, allerlei activiteiten aangeboden (klimbos, bowlen, spellen, nagellak-workshop, mountainbiken en andere sporten).

De verbouwing van nummer 5 en 6 is gestart en alle woningen zijn veel beter vindbaar nu de paaltjes met huisnummers aan de weg staan. Ook heeft iedereen inmiddels een eigen brievenbus.

De bouw van het Ontmoetingshuis is ook in volle gang. De rust op het park wordt overdag verstoord, maar het wordt een mooie ruimte! De Werkschuur komt steeds verder af, zodat er straks ook een Kantineruimte is met toiletten.

Er gaan dingen goed en er kunnen dingen beter. Daarom hebben we een Tevredenheidsmeting gedaan. We hebben een Parkoverleg gehad om door te praten over de verbeterpunten die daaruit kwamen. We zijn blij dat veruit de meeste mensen erg tevreden zijn over wonen en werken bij ons. Er waren zoveel vragenlijsten teruggekomen, dat we op ijs van Portofino hebben getrakteerd. Bedankt allemaal!

De audit voor het Keurmerk Kwaliteit Laat Je Zien is afgerond. Het was veel werk, dus we zijn trots op het positieve resultaat!

Recente nieuwsberichten