Zomer update
2 juli 2021

Zomer update

We zijn zo bezig dat we gewoon vergeten om nieuwsberichten te plaatsen …

Er is goed nieuws gekomen in juni! We hebben de vergunning voor het hele park gekregen!

Over een paar weken is de bezwaartermijn voorbij en na de zomer zal de bestemming ook definitief gewijzigd worden. We hebben een klein feestje gevierd.

We kunnen nu door met het verbouwen van de overige woningen en het bouwen van de dagbestedingsgebouwen. Aannemers zijn druk, dus het is een uitdaging om dat te regelen. Gelukkig kunnen we zelf alvast ook al heel wat doen.

Ondertussen zijn alle verbouwde woningen bezet. Na de zomer gaan we de nieuwe aanmeldingen (be)spreken en de planning voor de laatste woningen maken.

We waren in de afgelopen weken een beetje “uit de lucht”. Het onweer is ergens in de buurt ingeslagen en heeft een deel van de apparatuur kapot gemaakt. Daardoor konden we een tijdlang de wifi en de vaste telefoon niet gebruiken. Wel een opluchting dat dat nu weer kan!

Toch had het ook leuke kanten. Omdat het gamen en filmpjes kijken lastiger was, kwamen meer mensen naar buiten om samen iets te doen. Er zijn nieuwe contacten gelegd!

De voetbalwedstrijden streamen is wel gelukt, dus we hadden een hele gezellige 1,5 meter BBQ, waar bijna iedereen bij kon zijn!

Recente nieuwsberichten