Veelgestelde vragen

Wat kost wonen bij Avodah?

Je kunt bij ons wonen en/of werken met een WLZ indicatie (VG of GGZ). We werken daarbij met VPT.  Dat betekent dat je een woning op het park huurt van je inkomen/uitkering en op basis van je indicatie begeleiding krijgt. Ook als je een WMO-indicatie (bijvoorbeeld Beschermd Wonen) hebt, kun je bij ons wonen. We hebben daarvoor een aantal woningen beschikbaar. We kijken graag met je naar de mogelijkheden. Als je voorkeur hebt voor een andere vorm (PGB), is dat uiteraard bespreekbaar. 

Er zijn verschillende huurprijzen, afhankelijk van de grootte van je woning. De prijzen blijven onder de huursubsidiegrens.

Omdat je met een indicatie bij ons woont, betaal je ook een eigen bijdrage. Dat gaat buiten ons om en die berekent het CAK voor je. Kijk op https://www.hetcak.nl/regelingen/zorg-vanuit-de-wlz voor meer informatie. Op de site van het CAK kun je je eigen bijdrage berekenen https://www.hetcak.nl/zelf-regelen/eigen-bijdrage-rekenhulp 

 

Hoe kan ik contact opnemen?

Je vindt onze contactgegevens op onze contactpagina.

Je kunt mailen naar info@avodah.nl of bellen of appen naar 0318 60 8008.

Hoe kan ik mij aanmelden?

Ben je geïnteresseerd in wonen en/of werken bij ons?

Stuur ons dan een email of bel ons en we plannen een kennismakingsrondleiding. Als het een goede plek voor je lijkt, plannen we daarna een intakegesprek, zodat we kunnen bespreken welke begeleiding je graag wilt hebben en nodig hebt.

Daarna nemen we een besluit: wil jij hier wonen/werken en kunnen wij de gevraagde begeleiding bieden.

Wat kan Avodah voor mij doen?

Wij bieden een mooie plek: een eigen woning met tuin in een groene, bosrijke omgeving met een klein team van mensen die vaak beschikbaar zijn en met heel veel plezier wonen en werken op het park. We ondersteunen je ontwikkeling op gebieden waar je dat wilt of nodig hebt. We helpen bij wat je (nog) niet kunt op allerlei gebieden in het leven.

Werken kan in het restaurant, in het groen en in werkzaamheden voor bedrijven in de buurt. Je ziet dus resultaat van je werk en dat geeft plezier.

Als je ergens anders werkt of wilt werken, kan dat ook. We kijken dan samen naar de mogelijkheden.